Predstavitev nove predsednice

Spoštovane članice in člani našega Društva upokojencev Litija

26. marca 2024 sem bila na Zboru članov društva soglasno potrjena za novo predsednico DU Litija. Ker sem za mnoge od vas povsem nepoznana oseba je prav, da se vam nekoliko podrobneje predstavim.
Moje ime je KLAVDIJA MEŽNAR in prihajam iz Jesenj pri Kresnicah. Del naše skupnosti sem od decembra 2022, ko sem se včlanila v društvo in prevzela delovno mesto finančne administratorke, kasneje pa sem postala še prostovoljka v projektu »Starejši za starejše«.
Po zaključku osnovne šole sem se odločila za poklic tekstilno obrtnega konfekcionarja in se zaposlila v tekstilni industriji Labod in kasneje Kroj, kjer sem pridobila dragocene izkušnje.
Želja po novih izzivih me je vodila k nadaljnjemu izobraževanju, tokrat na področju trgovine in tako pridobila še vpogled v poslovno dinamiko ter spretnosti v komunikaciji s strankami. Leta 2005 sem se odločila za samostojno pot in odprla lastno podjetje, kjer sem združila svoje znanje in izkušnje obeh poklicev.
Žal mi je prometna nesreča leta 2011 preprečila uresničitev zastavljenih načrtov in pomenila velik prelom v mojem življenju. Po dolgem in zahtevnem procesu okrevanja sem se bila leta 2013, stara 38 let, primorana upokojiti zaradi invalidnosti. Nisem pa obupala in leta 2017 zaključila šolanje za vzgojiteljico, kjer sem pridobila še dodatne spretnosti in znanje.
Po duši sem vesela , pozitivna in ne konfliktna oseba in rada lepe trenutke in izkušnje delim s tistimi, ki jih srečam na svoji poti in prav zato sem z veseljem sprejela nov izziv, postati vaša predsednica.
Moja vizija za Društvo upokojencev Litija je usmerjena v gradnjo še bolj povezane, aktivne in podpore polne skupnosti. Zavedam se, da je naša moč v združevanju in skupnem delu, zato si prizadevam za cilje kot so pozornost za nove člane, pridobivanje tudi mlajših članov ki so tik pred upokojitvijo, aktiviranje članov v razne dejavnosti društva ter sodelovanje z vsemi društvi in organiziranimi skupinami v naši in sosednjih občinah ter šolami in vrtci.
Zavedam se, da je izrednega pomena tudi sodelovanje v raznih projektih, ki jim bo potrebno posvetiti veliko časa in pridobiti ljudi, ki so vešči tovrstnega delovanja.

Moja življenjska pot me je naučila ceniti povezovanje, delo v skupnosti in pomoč sočloveku. Zato se bom kot aktivna članica Društva upokojencev Litija trudila s svojimi izkušnjami in pozitivno energijo postati vaša odgovorna predsednica in tako prispevati k razvoju in boljšemu počutju članov društva ter širše skupnosti.
Klavdija Mežnar

DU Litija

Naslov:
Jerebova ulica 3,
1270 Litija

Telefoni:
08 381 81 63
040 983 988

E-mail:
info@dulitija.si

TRR: SI56 6100 0000 9412 063 pri Delavski hranilnici
Število ogledov:
2332836

© 2010-2023 Društvo upokojencev Litija | Ureja Iva Slabe, oblikovanje in postavitev Adi Slabe