NOVICE IZ SOCIALNE SEKCIJE

OBISK V DOMU TISJE

Delo socialne sekcije se nikoli ne konča, vedno znova je potrebno koga obiskati, mu voščiti za rojstni dan ali kak drug jubilej. Članice sekcije so zelo dejavne, redno obiskujejo naše člane.
Med drugimi je praznovala 96. letnico naša članica gospa Marija Kramer, ki smo jo obiskali v domu Tisje. Gospa je zelo živahna, kljub zdravstvenim težavam. Z go. Mittonijevo sva ji izročila simbolično darilce. Bilo je prijetno. Obnovili smo nekaj spominov in obisk sva morala prehitro zaključiti. V »kavarni« Doma Tisje sva srečala še kar nekaj znancev, prijateljev in članov društva. Ni šlo drugače kot, da sva se pridružila. Poklepetali smo, popili kavo in se poslovili z željo, da se čim prej spet srečamo.
Stanovalci doma si močno želijo obiskov z znanci, zanimajo jih dogodki v Litiji in v društvu upokojencev. V sekciji se bomo trudili, da bo teh obiskov še več. Pozabili pa ne bomo tudi na tiste, ki niso v domu upokojencev. Socialna dejavnost je zelo široka. V sedanjih kriznih časih pa je še bolj potrebno skrbeti za dobre medsebojne stike in v okviru možnosti pomagati.
Vabimo vse, ki jih delo na socialnem področju zanima, naj se oglasijo za sodelovanje v Društvu upokojencev Litija.

Ivan Blažič
 

© 2010-2022 Društvo upokojencev Litija | Ureja Iva Slabe, oblikovanje in postavitev Adi Slabe