PONOVITVENI KONCERT MePZ DU LITIJA V ZDRAVILIŠČU RADIN

MePZ  DU  Litija je v  novembru 2014 obeležil 30 letnico delovanja s slavnostim koncertom v KC Litija. Pol leta kasneje, natančneje 17. junija 2015 pa je zbor za  zaključek spomladanske pevske sezone združil prijeten izlet na Štajersko in Pomurje , s ponovitvenim koncertom  v  hotelski dvorani Zdravilišča Radin v Gornji Radgoni.


Čeprav je bil dan pred večernim koncertom sorazmerno dolg, poln prijetnih dogodkov, degustacij vin in dobrot s tega predela Slovenije, so bili pevci na nastopu resni, zbrani, pa vendar sproščeni.  Že v jedilnici hotela so pred koncertom  zapeli nekaj pesmi in tako povabili goste na lep pevski večer. Tudi sam koncert je potekal sproščeno in ubrano. Zapete pesmi so bile pri poslušalcih toplo sprejete in nagrada je bil velik aplavz. Koncert je minil v splošno zadovoljstvo nastopajočih, naših domačih spremljevalcev, med katerimi žal ni bilo našega predsednika društva  in  gostiteljev. Le ti so se izkazali v pravem pomenu besede, saj so nas sprejeli prisrčno, nas pogostili kot svoje goste in nas obdarili z drobnim spominskim darilcem.


Hvala zborovodkinji Marjani Kolar za organizacijo izleta in koncerta ter Zdravilišču Radin za povabilo in gostoljubje. Hvala tudi Zofki Hauptman, ki je oba dogodka, v Litiji in v Gornji Radgoni, spremljala s svojim fotoaparatom.

V imenu  MePZ   Iva Slabe

Foto: Zofka Hauptman

© 2010-2023 Društvo upokojencev Litija | Ureja Iva Slabe, oblikovanje in postavitev Adi Slabe