Z OPTIMIZMOM GLEDAMO V BOLJŠO PRIHODNOST

Za nami je leto, ki si ga niti v sanjah nismo zamisli, pa vendar smo kljub težavam z virusom, s potrpežljivostjo in dobro voljo prehodili z upanjem na boljši jutri. Zastavljenih ciljev, ki smo si jih zadali nismo izpolnili, pa nič zato, prihaja novo obdobje v katerem se bomo potrudili za vas spoštovani člani, sledili bomo vašim interesom in potrebam. Pripravili smo program aktivnosti in zloženko, pa tudi finančni načrt za prihodnje leto.

Organizirali bomo srečanja, kulturne, športne dogodke, da vam pomagamo polepšati jesen življenja. Starejše, ki se ne morejo udeleževati dogodkov, pa bomo obiskali na domu in jim krajšali čas. Zaživele bodo tudi pogovorne skupine in ustvarjalne delavnice, saj naše ustvarjalke komaj čakajo druženja. Pohodniki se bodo družili vsako drugo soboto na njihovih ljubih gorskih poteh. Načrtujemo tudi srečanja in izlete. Zadonelo bo petje pevskega zbora in citre, literarna skupina že komaj čaka na druženja. Svečano bomo obeležili tudi 70. letnico društva.

Prav pa je, da se na za na začetku novega leta zahvalim vsem članom UO, prostovoljcem, vodjem sekcij in komisij, ki so v preteklem letu kakorkoli s svojim delom in aktivnostjo pripomogli k uspešnemu delo društva.

Vsi predvideni dogodki športni, kulturni, pohodi in izleti so zapisani v zgibanki za leto 2021, ki jo dobite pri plačilu članarine. Postavili jih bomo tudi na spletno stran društva.

Vsa pomembna obvestila o dogodkih društva bomo, tako kot doslej, objavljali na oglasni deski, spletni strani društva, Facebooku in v glasilu Občan.

Naj vas sreča in zdravje spremljata v prihajajočem letu in ne pozabite, da nobena stvar ne traja večno.

 

Irena Kramar, predsednica društva

 

DU Litija

Naslov:
Jerebova ulica 3,
1270 Litija

Telefoni:
01 89 83 923
0590 32 106
040 983 988

E-mail:
info@dulitija.si

TRR: SI56 6100 0000 9412 063 pri Delavski hranilnici
Število ogledov:
1854122

© 2010-2015 Društvo upokojencev Litija | Ureja Martina Kralj, oblikovanje in postavitev Adi Slabe