Napovednik za pomlad

Prijateljsko druženje ob dnevu žena

V petek, 8. marca, vabimo naše članice in člane na Dobovico h Krjan. Pričakujejo nas na lepo urejeni turistični kmetiji, kjer bomo preživeli praznično popoldne. Praznovanje dneva žena bomo združili s štiridesetimi mučeniki v zabavno prijateljsko druženje.

Odhod iz Litije ob 12.00. Prijave zbiramo v tajništvu DU Litija do ponedeljka, 4. marca.

Prisrčno vabljeni!

Dvodnevni izlet v prestolnico Avstrije

Dunaj, prestolnica Avstrije, mesto s pestro zgodovino, ki leži ob lepi modri Donavi. Priložnost, da obiščemo eno najlepših evropskih mest, bomo imeli 9. in 10. maja. V dveh dneh bomo imeli dovolj časa, da začutimo utrip cesarskega mesta. Brez hitenja bomo obiskali glavne zanimivosti mesta in si ogledali razstavo ali muzej po lastnem izboru. Sprehodili se bomo po dunajskih ulicah in si po želji privoščili znamenito sacher torto ali preverili okus pravega dunajskega zrezka.

 Zanimiv in cenovno ugoden program nam je ponudila TA Rudi Turs.

 Zaradi rezervacije v enem od hotelov v dunajskem predmestju, kjer bomo imeli polpenzion, potrebujemo zgodnje prijave. Zadnji datum je 1. april. Prosimo za pravočasno prijavo!

Počitnikovanje v Termah Laktaši

Dobili smo zanimivo in ugodno ponudbo za 7 dnevno počitnikovanje v Termah Laktaši v BIH.

Ponudba vsebuje: avtobusni prevoz v obe smeri, polni penzion v Hotelu San 4*, zdravniški pregled, medicinske terapije, pregled oči, uporabo bazena s termo-mineralno vodo, zabavne večere z glasbo v živo in štiri vodene izlete v okolico in predstavnika animatorja.

Naše bivanje v Termah Laktaši načrtujemo v mesecu oktobru. Za potrditev rezervacije (brez vplačila akontacije) zbiramo prijave do 1. aprila v tajništvu DU Litija, kjer so na voljo tudi vse ostale informacije.

  Sekcija za organizacijo izletov in družabnih srečanj
1.2.2019

 

DU Litija

Naslov:
Jerebova ulica 3,
1270 Litija

Telefoni:
01 89 83 923
0590 32 106
040 983 988

E-mail:
info@dulitija.si

TRR: SI56 6100 0000 9412 063 pri Delavski hranilnici
Število ogledov:
1247056

© 2010-2015 Društvo upokojencev Litija | Ureja Martina Kralj, oblikovanje in postavitev Adi Slabe